Wie ben ik...

Ik ben Nikki, sekscounseler, Vallei coach en coach voor vrouwen. En ik begeleid vrouwen met kanker.

Mijn specialiteit is leven en zelfliefde. Jarenlang leefde ik op de overleefstand. En heb uit al mijn tegenslagen voeding gehaald om te gaan leren leven in zelfliefde. Als je seksuele energie rijkelijk stroomt, stroomt je leven ook. En sta je er van te kijken hoeveel moois er op je pad komt. Het leven is zo mooi. Ik laat het je graag zien.  

Ik ben ongeneeslijk ziek, uitgezaaide borstkanker, vooral in mijn lymfe, in mijn ruggemerg, en longen. Als je zulk nieuws krijgt kun je 2 keuzes maken, verdrietig zijn en neerstorten of kiezen voor het leven. Ik kies voor leven. En deel graag mijn wijsheid om iedereen die met kanker te maken krijgt steun te geven en mijn kijk hierop te delen.  

De foto is gemaakt door Mary Brommer.

Ik ben Nikki van der Ham, trainer-coach & gids

Ik heb al een aantal keer in mijn leven de weg naar mijzelf moeten terugvinden èn mezelf weer opnieuw moeten heruitvinden. Soms werd ik door mensen of omstandigheden wakker geschud en moest ik wel naar mezelf kijken, andere keren omdat ik zelf ergens tegen aan liep en daarin mijzelf ging aankijken.

Vanaf mijn 18e ben ik al bezig met bewustzijnswerk, als je eenmaal de eerste stap zet, is er geen weg meer terug. Ik ben er altijd uitgekomen, sommige paden waren donker en zwaar andere paden een beertje hobbelig, ik heb altijd om hulp gevraagd, niet om het voor mij op te lossen maar om mij te ondersteunen. Bewustwording is helaas geen knop die je omzet, je gaat lagen afpellen en komt zo steeds dichterbij een vredig gevoel in jezelf.

Ik ben erg dankbaar dat ik uit mijn hoofd ben, en veel meer vanuit mijn lichaam leef, dat betekent dat ik veel beter kan luisteren naar mijn lichaam, naar mijn grenzen, naar wat ik nu eigenlijk echt voel, en daar naar te handelen. Ik kan nu ook goed voelen wat van mij is en wat van de ander. 

Ik heb de relatie met mijzelf weer herstelt, waardoor mijn relaties met anderen ook. Ik kan weer goed bij mijn verlangens en kan daardoor veel betere keuzes maken die goed zijn voor mij. Ik voel mij autonoom, krachtig en sterk, en mijn eigenwaarde is zich weer aan het herstellen. 

Kortom een hele transformatie!

Ik werk samen met het Vallei-orgasme. Op onderstaande link kun je meer lezen over mij:
(https://vallei.online/vo_coaches/nikki-van-der-ham/)